Duhovni počeci: Putovanje prema transformaciji uz anđele, vile i sirene!

Tečaj na hrvatskom dostupan početkom 2024.

Naučite osnovne i praktične korake iscjeljivanja

Otvorite vrata izvan uobičajenog s 'Duhovnim počecima', istražujući fascinantno kraljevstvo gdje anđeli, vile i sirene osvjetljavaju put ka iscjeljenju i samospoznaji. Zaronite u ovo očaravajuće iskustvo transcendencije.

Jeste li ikada začuli nježni šapat nevidljivog svijeta, osjetili neobjašnjivu čežnju za nečim većim, nečim što nadilazi običan svakodnevni život? Dobrodošli u "Duhovne Početke", gdje se otvaraju vrata mističnom putovanju kroz kraljevstva anđela, vila i sirena.


Što ako je vaša duša već davno čeznula za povezanošću s duhovnim bićima? Što ako bi jednostavan, besplatan tečaj mogao otvoriti vrata ka čarobnom svijetu iscjeljenja i duhovne ekspanzije?


"Duhovni Počeci" nudi vam ključeve ka ovom neopisivom iskustvu. Slijedite šapat nevidljivog svijeta i doživite transformaciju koja se krije iza zavjese stvarnosti.


Zamislite kako vaša svakodnevnica postaje prožeta anđeoskom mudrošću, plesom vila i nježnim protokom sirenske energije. Kroz vođene prakse, istraživanja i praktične alate, ovo putovanje nije samo obogatitelj za vašu dušu, već i most između vašeg zemaljskog postojanja i nebeske povezanosti koju ste možda oduvijek tražili.


Neka "Duhovni Počeci" budu vaša vrata u magični svijet gdje iscjeljenje i svakodnevni život plešu zajedno, pružajući vam osjećaj smirenosti, ravnoteže i neopisive ljepote. Ova besplatna avantura čeka vas sada - jeste li spremni zakoračiti?

Stigli ste ovdje jer osjećate unutarnju spremnost da transcendirate skepticizam i otvorite se prema transformacijskom iscjeljenju uz anđele, vile i sirene.

Bilo da se suočavate sa sumnjama iznutra ili s vanjskim izazovima, vaša potraga usmjerena je ka dubokoj povezanosti s anđeoskim bićima i duhovnim vodstvom.


Usred vrtloga života aktivno tragate za praktičnim alatima, istražujući put emocionalnog iscjeljenja, upravljanja stresom i pronalaženja unutarnje ravnoteže. Vaš cilj je njegovati vlastitu intuiciju, postići emocionalnu harmoniju i stvarati jasne uvide kako biste donosili moćne odluke.


Zamislite život u kojem hrabro upravljate vlastitim putem, vođeni snagom intuicije, okruženi stabilnošću emocija. Dobrodošli na stazu duhovnog rasta, ispunjenu vitalnom energijom i nepokolebljivom podrškom.

Tko sam ja i kako to znam?


Moje ime je Conny Petö Đeneš, i živi sam dokaz transformacijske moći prihvaćanja vlastitog unutarnjeg svjetla. Kao i vi, kročila sam putem traženja emocionalnog sklada i dubokog iscjeljenja. Istraživala sam dubine duhovne mudrosti, od Vedskih, kršćanskih, budističkih i havajskih učenja, preko Theta iscjeljivanja do anđeoskih uvida, pronalazeći ključeve osobnog rasta i samootkrivanja.


Posljednjih 30 godina posvetila sam usmjeravanju duša, poput Vaše, prema svjetlu koje sja unutar njih. Kroz brojna individualna iscjeljenja u radu jedan na jedan, uronila sam u istraživanje duhovnog buđenja te stekla opsežno znanje u području transpersonalne psihologije, iscjeljivanja i prirodne medicine. Vođena željom da tu mudrost podijelim sa još većim brojem ljudi, kreirala sam online tečajeve.


Želite li saznati više o meni? Kliknite OVDJE.Moj susret i iskustvo sa Conny počinju u najtežem periodu moga života, u periodu koji je potpuno promijenio mene i moj život. Slobodno mogu reći da nije bilo Conny ja danas sigurno ne bi bila toliko sretna, mirna i ispunjena osoba. Krenula sam vrlo skeptično i najviše iz razloga što nisam vidjela drugi izlaz, a bila sam svjesna da sama ne mogu. Skepticizam je ubrzo zamijenilo veliko povjerenje i vjera, jer sam vidjela koliko se s vremenom bolje osjećam. Teško mi je uopće opisati transformaciju koju sam doživjela, Conny je učinila čudo. Zavoljela sam život, zavoljela sam sebe. To nisam vidjela samo ja, već i svi ljudi oko mene, da zračim pozitivom, da se mijenjam. Ne mogu reći da je put bio lagan, niti kratak, niti da je gotov, no stvorena želja i ustrajnost su puno jače.


Mogu reći samo riječi hvale; uvijek vrlo profesionalna, nenametljiva a opet puna razumijevanja, topline i ljubavi. Bez obzira na bilo kakav moj postupak ili riječ, nikada nisam ni na bilo koji način naišla na osudu, grubu riječ ili čak pogled, već sasvim suprotno.


Ono što mi je uistinu mnogo značilo je da sam stalno imala osjećaj da je Conny posvećena upravo meni, mom napretku, mom putu, da mi želi dobro. Za svaki je susret bila pripremljena, znala je točno što i u kojem trenutku treba reći, jer je znala i razumjela kako ja razmišljam i kako može sa malo riječi doprijeti do mene. I najbitnije, naučila me da sve što trebam imam upravo u samoj sebi. Biti ću zauvijek neizmjerno zahvalna što sam upoznala tako divnu osobu, jer ne postoje riječi kojima mogu opisati Conny, nju treba doživjeti.


- Katarina Devcic Kitrica, Croatia


Ukoliko želite pročitati više iskustava klijenata, kliknite OVDJE.


Zakoračite izvan okvira zemaljskog skepticizma i otkrijte čaroliju istraživanja nebeskih područja iscjeljenja!

Do kraja tečaja

 • Podignite svoju vibracijsku esenciju, otvarajući vrata prema revitalizirajućem iscjeljenju iznutra.
 • Njegujte besprijekornu vezu s Božanskim i anđeoskim kraljevstvima, duboko povezujući se s nebeskim izvorom energije i vodstva.
 • Ovladajte mističnom praksom primanja preciznih anđeoskih poruka, vodstva i nadahnuća koristeći anđeoske karte kao sredstvo za primanje poruka.
 • Produbite svoju povezanost s kraljevstvom anđela, njegujući vlastite intuitivne darove, postižući emocionalni sklad i samopouzdano preuzimajući ulogu tumača anđeoskih kartica.
 • Naučite osnovne tehnike primjenjive u svakodnevnom životu, koje čine most između nebeske mudrosti i vašeg zemaljskog postojanja, razvijajući rutinu u primjeni tih praksi.
 • Osnažite se da navigirate vijugavim stazama života, donosite pronicljive odluke i pružite smjernice, ne samo za svoje putovanje već i za one koji traže vaš duhovni uvid.

Započnite putovanje kroz mistične hodnike "Duhovnih početaka", gdje je svaki korak popraćen nježnim šapatom anđela, vodeći vas prema životu prožetom svrhom, mirom i dubokim ispunjenjem.

Krenite na duhovno istraživanje kroz 9 lekcija, otkrivajući iscjeljujuće energije anđela, vila i sirena!

9 video lekcija s prijepisima

 • Dobrodošli na tečaj - uvod
 • Prevladavanje skepticizma, sumnje, strahova i blokada za prihvaćanje anđeoskog iscjeljivanja i poruka
 • Istraživanje transpersonalnog iscjeljivanja uz pomoć anđela-vila-sirena
 • Otkrivanje mističnih kraljevstava: povezivanje s anđeoskim energijama
 • Vaše prvo anđeosko tumačenje kartica
 • Prihvaćanje iscjeliteljske moći prirode: vile i energije elementala
 • Putovanje sa sirenama: iscjeljujuće vode i unutarnja transformacija
 • Vjerujte svojoj intuiciji: navigacija unutarnjeg vodstva
 • Dnevne prakse integracije

DOPUSTITE DA VAS PODUČIM PRVIM KORACIMA

U besplatnom tečaju "Duhovni počeci"

Vrijednost tečaja: €2000

Promo cijena: BESPLATNO

Odmah krenite u akciju i upišite se!

Poziv svim sanjarima, iscjeliteljima, empatima, svjetlosnim radnicima!

Napomena: Autor ovog tečaja ne snosi odgovornost za vaše postupke i način na koji primjenjujete informacije koje se nalaze u njemu. Niti jedan dio ovog tečaja ne predstavlja medicinski, psihološki ili bilo koji drugi oblik savjet. Autor pruža samo općenite informacije s ciljem pomoći vam da pronađete vlastiti put ka unapređenju emocionalnog i duhovnog blagostanja te da naučite neke tehnike iscjeljivanja.


Created with <3 © Conny Petö Đeneš 2024.