Anđeosko-Vilinske Kartice

Ova predivna knjižica obiluje anđeoskim porukama koje vam mogu pomoći da se iscijelit te informacijama o anđelima, vilama, morskim sirenama i elementalima. U njoj su opisani 9 zborova anđela (serafini, kerubini, anđeli prijestolja, individualnosti, vrlina, moći, vrhovni anđeli, 18 arkanđela i anđeo čuvar), Isus i Djevica Marija – kraljica anđela, 7 vila (anđela prirode), 10 sirena (anđela vode) te elementali (silf, vodeni duh, 6 vilenjaka, zeleni čovjek i žena) i jednorog.


Uz nju dolazi u prilogu i špil od 55 anđeoskih kartica u boji, sa slikama, nazivima i porukama. Svaka kartica ima jedinstvenu sliku na poleđini, dok na prednjici ima različitu sliku anđeoskog bića sa nazivom i porukom. Opis anđeoskih bića, kao i značenje pojedine kartice te pozitivne afirmacije nalaze se u knjizi, uz objašnjenja kako tumačiti kartice. Na kraju knjige nalaze se i informacije o autorici i anđeoskom tečaju koji održava.

Napomena: Autor ovog tečaja ne snosi odgovornost za vaše postupke i način na koji primjenjujete informacije koje se nalaze u njemu. Niti jedan dio ovog tečaja ne predstavlja medicinski, psihološki ili bilo koji drugi oblik savjet. Autor pruža samo općenite informacije s ciljem pomoći vam da pronađete vlastiti put ka unapređenju emocionalnog i duhovnog blagostanja te da naučite neke tehnike iscjeljivanja.


Created with <3 © Conny Petö Đeneš 2024.