Tečaj na hrvatskom dostupan na proljeće 2024.

Uzmite sudbinu u svoje ruke: Upišite se na 'Anđeosko šaputanje' - putovanje prema tumačenju anđeoskih karata, razvoju intuicije, emocionalnoj ravnoteži i duhovnoj mudrosti. Otkrijte moć vaših psihičkih sposobnosti i dopustite anđelima da vam pokažu put ka transformaciji života.

Putovanje ka unutarnjem vodstvu: Osvijestite svoju snagu i uskladite se s dušom

Promijenite svoj život otkrivajući svoje intuitivne darove, postižući emocionalnu ravnotežu, i samopouzdano preuzimajući ulogu tumača anđeoskih kartica!

Da vas pitam nešto...


Jeste li ikada osjetili čežnju za dubljom duhovnom povezanošću i emocionalnom harmonijom? U jednom trenutku tražite jasnoću i svrhu, a u sljedećem ste uhvaćeni u vrtlog životnih neizvjesnosti.


U svom srcu znate da postoji način da pronađete mir i vodstvo koje tražite. Način da iskoristite svoju unutarnju mudrost, povežete se s anđeoskim energijama i osvijetlite svoj put smislenim uvidima.


Ako se pronalazite u ovome, znajte da niste sami.


Mnogi od nas stajali su na ovom raskrižju, žudeći za mostom između naših duhovnih težnji i praktičnih alata za snalaženje u životnim složenostima.


Ovdje sam kako bih vam pokazala da taj most doista postoji.


Ali dopustite mi da vas pitam ovo – jeste li primijetili kako vas neki obrasci sputavaju?


Borite li se sa stresom, mučite li se s donošenjem odluka ili se osjećate nepovezano sa svojom pravom svrhom?


Unatoč svim vašim naporima, ovi obrasci i dalje postoje, a oslobađanje se može činiti kao teška bitka.


Istina je da postoji način da nadvladate ove izazove i prihvatite život obasjan božanskim vodstvom i osnaženom intuicijom.


Dobrodošli na "Anđeosko šaputanje" – transformacijsko putovanje koje osnažuje duševno usklađene osobe poput vas da povrate ravnotežu, potaknu intuiciju i samouvjereno upravljaju životnim preokretima.


Jeste li spremni zakoračiti stazom na kojoj se spajaju anđeoska mudrost i praktični alati, vodeći vas do života ispunjenog svrhom, spokojem i duhovnim ispunjenjem? Vaše putovanje počinje ovdje.

Ovdje ste jer ste spremni nadići skepticizam i dopustiti anđeoskim porukama da postanu nježni šapat vaše unutarnje mudrosti, inspiracije i usmjeravanja na putu prema unutarnjem miru.

Bilo da se suočavate sa sumnjama iznutra ili s vanjskim izazovima, vaša potraga usmjerena je ka dubokoj povezanosti s anđeoskim bićima i duhovnim vodstvom.


Usred vrtloga života aktivno tragate za praktičnim alatima, istražujući put emocionalnog iscjeljenja, upravljanja stresom i pronalaženja unutarnje ravnoteže. Vaš cilj je njegovati vlastitu intuiciju, postići emocionalnu harmoniju i stvarati jasne uvide kako biste donosili moćne odluke.


Zamislite život u kojem hrabro upravljate vlastitim putem, vođeni snagom intuicije, okruženi stabilnošću emocija. Dobrodošli na stazu duhovnog rasta, ispunjenu vitalnom energijom i nepokolebljivom podrškom.

Tko sam ja i kako to znam?


Moje ime je Conny Petö Đeneš, i živi sam dokaz transformacijske moći prihvaćanja vlastitog unutarnjeg svjetla. Kao i vi, kročila sam putem traženja emocionalnog sklada i dubokog iscjeljenja. Istraživala sam dubine duhovne mudrosti, od Vedskih, kršćanskih, budističkih i havajskih učenja, preko Theta iscjeljivanja do anđeoskih uvida, pronalazeći ključeve osobnog rasta i samootkrivanja.


Posljednjih 30 godina posvetila sam usmjeravanju duša, poput Vaše, prema svjetlu koje sja unutar njih. Kroz brojna individualna iscjeljenja u radu jedan na jedan, uronila sam u istraživanje duhovnog buđenja te stekla opsežno znanje u području transpersonalne psihologije, iscjeljivanja i prirodne medicine. Vođena željom da tu mudrost podijelim sa još većim brojem ljudi, kreirala sam online tečajeve.


Želite li saznati više o meni? Kliknite OVDJE.Moj susret i iskustvo sa Conny počinju u najtežem periodu moga života, u periodu koji je potpuno promijenio mene i moj život. Slobodno mogu reći da nije bilo Conny ja danas sigurno ne bi bila toliko sretna, mirna i ispunjena osoba. Krenula sam vrlo skeptično i najviše iz razloga što nisam vidjela drugi izlaz, a bila sam svjesna da sama ne mogu. Skepticizam je ubrzo zamijenilo veliko povjerenje i vjera, jer sam vidjela koliko se s vremenom bolje osjećam. Teško mi je uopće opisati transformaciju koju sam doživjela, Conny je učinila čudo. Zavoljela sam život, zavoljela sam sebe. To nisam vidjela samo ja, već i svi ljudi oko mene, da zračim pozitivom, da se mijenjam. Ne mogu reći da je put bio lagan, niti kratak, niti da je gotov, no stvorena želja i ustrajnost su puno jače.


Mogu reći samo riječi hvale; uvijek vrlo profesionalna, nenametljiva a opet puna razumijevanja, topline i ljubavi. Bez obzira na bilo kakav moj postupak ili riječ, nikada nisam ni na bilo koji način naišla na osudu, grubu riječ ili čak pogled, već sasvim suprotno.


Ono što mi je uistinu mnogo značilo je da sam stalno imala osjećaj da je Conny posvećena upravo meni, mom napretku, mom putu, da mi želi dobro. Za svaki je susret bila pripremljena, znala je točno što i u kojem trenutku treba reći, jer je znala i razumjela kako ja razmišljam i kako može sa malo riječi doprijeti do mene. I najbitnije, naučila me da sve što trebam imam upravo u samoj sebi. Biti ću zauvijek neizmjerno zahvalna što sam upoznala tako divnu osobu, jer ne postoje riječi kojima mogu opisati Conny, nju treba doživjeti.


- Katarina Devcic Kitrica, Croatia


Ukoliko želite pročitati više iskustava klijenata, kliknite OVDJE.


Povežite se s vlastitom intuicijom i doživite anđeosko vodstvo u svega 4 tjedna!

Na putu prema dubljoj duhovnoj povezanosti, emocionalnoj ravnoteži i smislenim životnim uvidima:

 • Razvijte duboku povezanost s anđeoskim vodičima i višim energijama.
 • Postignite emocionalno blagostanje i ravnotežu kroz tehnike anđeosko-vilinskog iscjeljivanja.
 • Tumačenjem anđeoskih kartica dobijte jasnoću, svrhu i uvide za donošenje odluka.
 • Ojačajte svoju intuiciju, vidovnjačke sposobnosti i povežite se s trećim okom.
 • Osnažite se da s pouzdanjem tumačite anđeoske karte u raznim životnim situacijama.
 • Istražite mnoga otvaranja kartica za različite uvide i smjernice.
 • Proučite dodatne lekcije o prevazilaženju izazova i izradi vlastitih kartica.

Cijena će uskoro porasti - ne propustite priliku!

PSSST... DA VAM ODAM TAJNU?

Da biste bili uspješan tumač anđeoskih kartica NE TREBATE:

 • Biti guru ili vidovnjak
 • Imati prethodno iskustvo u iscjeliteljskim praksama
 • Biti rođen vidovit
 • Imati iza sebe godine meditacije za razvoj intuicije ili psihičkih sposobnosti
 • Da učite sate i sate svakodnevno, 15 min je dovoljno!

ONO ŠTO VAM TREBA JE ISKUSNA UČITELJICA

Conny Petö Đeneš

Jeste li se ikada pokušali povezati sa svojim anđelima i duhovnim vodičima, a niste osjetili vezu? Jeste li ikada tražili smjernice, a niste primili nikakvu poruku?

Jeste li ikada pohađali tečajeve bez relevantnih informacija i tehnika ili s nepotpunim informacijama? Učenja bez pravog vodstva?

Jeste li ikada isprobali tehnike iscjeljivanja, ali niste osjetili rezultate?


Ne morate ovisiti o guruu ili mediju da biste primili anđeoske poruke i iscjeljenja. Vi samo trebate naučiti kako otvoriti svoje receptore za anđeoske sfere i kako se uskladiti s Božanskom frekvencijom. Potrebno je postati autentičan, razvijati jedinstvenost i intuiciju te slijediti svog unutarnjeg vodiča. Dopustite mi da budem vaš osobni mentor i naučit će vas kako da primate poruke anđela uz anđeoske kartice kao triger.


Neograničen pristup 24/7 – učite kada god vam odgovara!

Do kraja tečaja

 • Moći ćete iskusiti transformaciju na staničnoj razini, podižući svoju vibraciju do neviđenih visina.
 • Naučit ćete kako se lako povezati s Božanskim i anđeoskim carstvima.
 • Moći ćete primati izravne anđeoske poruke, vodstvo i inspiraciju koristeći anđeoske karte kao okidač.
 • Ne samo da ćete produbiti svoju vezu s kraljevstvom anđela, već ćete i transformirati svoj život prihvaćanjem svojih intuitivnih darova, pronalaženjem emocionalnog sklada i samouvjerenim prihvaćanjem svoje uloge tumača anđeoskih karata.
 • Ovaj tečaj vas osnažuje da se nosite sa životnim izazovima, donosite ispravne odluke i pružate pronicljive smjernice za sebe i druge.


Pridružite mi se na ovom obogaćujućem putovanju duše i dopustite da vas šapat anđela vodi prema ispunjenijem i svrhovitijem životu.

Kad mi se pridružite na putovanju prema dubljoj duhovnoj povezanosti, emocionalnoj ravnoteži i smislenim životnim uvidima,

Dobit ćete puni i trenutni pristup:

Modul 1: Buđenje veze s dušom

1. Dobrodošli u "Anđeosko šaputanje"

2. Istraživanje anđeoskog kraljevstva:

 • Upoznavanje s anđeoskim vodičima i njihovom ulogom u našim životima.
 • Otkrivanje svrhe tumačenja anđeoskih karata u duhovnom rastu.

3. Razvoj prijemljivosti:

 • Prevazilaženje skepticizma i sumnje kako biste prihvatili anđeoske poruke.
 • Njegovanje receptivnog načina razmišljanja za intuitivne uvide.

4. Razvijanje vaših intuitivnih i psihičkih sposobnosti:

 • Istraživanje različitih intuitivnih sposobnosti i razumijevanje psihičkih osjetila.
 • Vježbanje radi poboljšanja vaših intuitivnih i psihičkih sposobnosti.

5. Nabava anđeoskih kartica

Modul 2: Svladavanje životnih prijelaza

1. Vođena meditacija za buđenje trećeg oka:

 • Vođena meditacija za aktiviranje i buđenje vaše šeste čakre.

2. Metode invokacije:

 • Tehnike za učinkovito prizivanje anđeoske prisutnosti i vodstva.
 • Stvaranje posvećenog prostora za tumačenje anđeoskih karata.

3. Aktivacija tumača anđeoskih kartica, vođena meditacija:

 • Meditacija za aktiviranje vaše uloge tumača anđeoskih karata.
 • Primanje blagoslova i usklađenosti s anđeoskim kraljevstvom.

4. Priprema za tumačenje anđeoskih karata:

 • Postavljanje namjera i povezivanje sa svojim anđelima prije tumačenja.
 • Čišćenje energije i stvaranje pogodnog okruženja.

Modul 3: Vrste tumačenja

1. Intuitivno tumačenje kartica

 • Dublje razumijevanje svrhe tumačenja anđeoskih kartica
 • Istraživanje ključnosti intuitivnog tumačenja u radu s anđeoskim karticama
 • Lekcija o razvoju vaših intuitivnih vještina i psihičkih sposobnosti
 • Razvijanje vlastitih intuitivnih vještina i psihičkih sposobnosti kroz meditaciju

2. Različita otvaranja

 • Tumačenje/otvaranje s jednom karticom
 • Tumačenje/otvaranje s dvije kartice
 • Tumačenje/otvaranje s tri kartice
 • Tumačenje/otvaranje s 5 kartica
 • Tumačenje/otvaranje keltskog križa

3. Različiti predmeti tumačenja

 • Tumačenje za isjeljeljenje i zdravlje
 • Tumačenje za svrhu duše
 • Tumačenje za ljubav
 • Tumačenje za posao i novac
 • Dnevno, tjedno, mjesečno i godišnje tumačenje
 • Tumačenje za životinje/kućne ljubimce

Modul 4: Ostvarivanje izvrsnosti u čitanju anđeoskih karata

1. Da i Ne pitanja:

 • Tehnike za postavljanje jasnih i učinkovitih pitanja s da/ne.

2. Prevladavanje prepreka i blokada u tumačenju kartica:

 • Bonus lekcija o suočavanju s izazovima i dvojbama u vašim tumačenjima.

3. Stvaranje vlastitog špila karata:

 • Bonus lekcija o stvaranju vlastitog špila anđeoskih kartica.

4. 33-dnevni izazov + certifikat

5. Bonus meditacije:

 • Cijenite svoju jedinstvenost i prigrlite svoju istinu uz pomoć arkanđela Uriela, iscjeljujuća vođena meditacija
 • Pronađite svoj otok mira uz pomoć arkanđela Gabrijela, iscjeljujuća vođena meditacija
 • Zaštita anđela čuvara, iscjeljujuća vođena meditacija

6. EKSTRA BONUS

DOPUSTITE DA VAS PODUČIM POČETNIM I NAPREDNIM KORACIMA

U tečaju "Anđeosko šaputanje"

Vrijednost tečaja: €2000

Normalna cijena: €179

Promotivna cijena: €99

Early Bird cijena: €55

Cijena će ubrzo narasti!

00
days
:
00
hours
:
00
minutes
:
00
seconds

Odmah krenite u akciju i upišite se SADA!

Cijena će ubrzo narasti - djelujte odmah!

Poziv svim sanjarima, iscjeliteljima, empatima, svjetlosnim radnicima!

Napomena: Autor ovog tečaja ne snosi odgovornost za vaše postupke i način na koji primjenjujete informacije koje se nalaze u njemu. Niti jedan dio ovog tečaja ne predstavlja medicinski, psihološki ili bilo koji drugi oblik savjet. Autor pruža samo općenite informacije s ciljem pomoći vam da pronađete vlastiti put ka unapređenju emocionalnog i duhovnog blagostanja te da naučite neke tehnike iscjeljivanja.


Created with <3 © Conny Petö Đeneš 2024.