Često postavljana pitanja

Je li ovaj tečaj za početnike ili napredne?

Iako je pogodan za početnike i ne trebate imati nikakvog prethodnog iskustva prije upisa na tečaj, korak po korak ću vas provesti kroz sve aspekte i nastojati učiniti proces što jednostavnijim. No, nema potrebe za zabrinutošću, također ćete savladati i napredne metode.

Ja sam već napredni vidovnjak/iscjelitelj/tumač karata... Hoću li išta novo naučiti u tečaju

Transpersonalno anđeosko-vilinsko iscjeljivanje?

Apsolutno! Ovaj tečaj osmišljen je na način da od njega mogu imati koristi i početnici i napredni. Implementirala sam puno tehnika i vođenih iscjeljujućih meditacija koje vam mogu pomoći da povećate jasnoću i snagu duhovnih darova i psihičkih sposobnosti koje već imate. Kada se radi o duhovnom rastu, podizanju svijesti i razvoju viših stanja svijesti, uvijek postoji još nešto dalje. To će vam dati priliku da, još više, poboljšate svoje vještine i intuiciju.

Jesam li ja pogodna osoba za ovaj tečaj, s obzirom da nemam osjećaj da posjedujem psihičke ili intuitivne sposobnosti?

Da! Nije potrebno imati nikakvo prethodno iskustvo! Ovaj tečaj je osmišljen kako bi vam pomogao otkriti vaše skrivene potencijale, a ja ću vam pružiti razne tehnike koje će vam pomoći da podignete svoju vibraciju, otvorite se prema višim stanjima svijesti, uskladite se s anđeoskom frekvencijom te razvijete nove vještine i psihičke sposobnosti.

Sve što trebate učiniti jest posvetiti se svakodnevnim vježbama, a rezultati će postepeno doći!

Koliko brzo ću početi vidjeti rezultate? Koliko je vremena potrebno?

Za potpuno savladavanje svih materijala potrebno je najmanje sedam tjedana. U tečaju ćete pronaći mnoge meditacije koje će vam pomoći da podignete svoju vibraciju i već vrlo brzo ćete početi osjećati rezultate. Redovitom praksom svakodnevnih vježbi, brzo ćete produbiti svoje jedinstvene darove i sposobnosti, koje će se očitovati na različite načine, u raznim oblicima i formama. Rezultati su zaista primjetni BRZO!

Do kraja programa, ukoliko pažljivo pratite korake, bit ćete sposobni iscijeliti sebe, primati anđeoske poruke te tumačiti anđeoske karte za sebe, svoju obitelj i prijatelje!

Je li ovaj tečaj samo za kršćane? Ili se radi o New Age učenjima?

Ovaj tečaj nije ograničen na kršćanstvo niti se bazira na New Age učenjima. Tečaj transcendira bilo kakve religijske ili filozofske okvire. Vjerujem da postoji jedan Bog koji se izražava na mnogo načina i kroz mnoge oblike. Na ovom tečaju ćete steći znanje koje možete razumjeti i primijeniti kroz svoja osobna uvjerenja. Moj cilj je naučiti vas kako uspostaviti jedinstven i osoban odnos s Božanskim.

Moj rad se ne temelji na određenim vjerskim ili filozofskim uvjerenjima, već na duhovnosti i načelima jednakosti, bez obzira na spol, dob, rasu, nacionalnost, vjerska uvjerenja, seksualnu orijentaciju i slično. Naglašavam nenasilje, društvenu odgovornost, toleranciju i prihvaćanje razlika među ljudima kao temeljne vrijednosti.

Je li ovaj tečaj prikladan za ateiste?

Da, ovaj tečaj je prikladan i za ateiste. Koncept anđela može se razumjeti kroz kvantnu fiziku i psihologiju, ne samo kroz religijski ili duhovni kontekst. Anđeli se mogu shvatiti kao oblici visoke energije povezani s elementom etera. Oni su prisutni posvuda i uvijek su dio nas i oko nas kao energija. Kroz povezivanje s čistom sviješću i transcendenciju, možemo zakoračiti u polje anđela.

Ako niste osoba s duhovnim uvjerenjima, možete pristupiti anđelima kroz transpersonalnu psihologiju i terapiju bajkama. Mitološke priče su simboli koji proizlaze iz ljudske psihe i nose istinsku poruku koja se često ne može izraziti riječima. Mitologija predstavlja mjesto susreta poznatog i nepoznatog, ljudske svijesti i podsvijesti. Bajke su skupina priča - neke istinite, neke legendarne, a neke metaforične i simbolične - koje nam pomažu razumjeti neobjašnjivo.

Carl Jung je mitološke simbole nazvao "arhetipovima" jer je vjerovao da su oni sastavni dijelovi ne samo pojedinačnog nesvjesnog uma, već i kolektivnog nesvjesnog uma. Na taj način, ovaj tečaj nudi pristup anđelima koji se može razumjeti kroz različite perspektive, bez obzira na vjerska uvjerenja.

Je li ovaj tečaj protiv kršćanstva?

Ne, ovaj tečaj nije usmjeren protiv kršćanstva niti bilo koje druge religije. Sve velike svjetske religije, uključujući kršćanstvo, judaizam, islam, hinduizam i druge, priznaju i svjedoče o prisutnosti i veličanstvenoj energiji anđela koji nas vole, vode i podržavaju.

U ovom tečaju koristim različite izraze za opisivanje Božanskog, poput Boga, Duha Svetoga, Izvora, Univerzuma i drugih. Ako vam neki od tih izraza ne odgovaraju ili preferirate svoje riječi za opisivanje Božanskog, slobodno ih koristite tijekom procesa. Ono što je najvažnije jest uskladiti se s anđeoskim frekvencijama i povezati se s vibracijom Božanskog.


Ako želite fokusirati svoje učenje samo na nebeske anđele, uvijek možete preskočiti lekcije o anđelima prirode (vilama i sirenama) elementalima i drugim duhovnim bićima. Također, ako vam neke stvari ne odgovaraju u potpunosti, snažno vas potičem da slijedite svoja uvjerenja i intuiciju te se povežete s unutarnjim učiteljem u sebi.

Nemam namjeru mijenjati vaša uvjerenja; želim vam samo pružiti alate i tehnike za otvaranje srca i povezivanje s anđeoskim energijama. Znanje koje steknete na ovom tečaju možete primijeniti kroz vaša osobna uvjerenja. Važno mi je da se osjećate slobodno i autentično, i da ovo iskustvo bude podrška vašem duhovnom putovanju.

Jeli moguće platit na rate?

Nažalost ne, zbog digitalne prirode sadržaja, kojem odmah imate pristup.

Imam li pristup odmah nakon kupnje?

Da, tečaj je strukturiran u sedam modula, a svaki modul se otključava tjedno. Na taj način, imate pristup jednom modulu svaki tjedan. Do kraja sedam tjedana, dobit ćete doživotni pristup svim modulima.

Podjela tečaja u sedam modula ima svoj razlog - kako biste najbolje iskoristili tečaj, važno je pratiti korake korak po korak. Svaki modul je pažljivo osmišljen da nadograđuje znanje iz prethodne lekcije, stvarajući kontinuirani napredak. Preskakanje koraka može dovesti do gubitka važnih informacija i razumijevanja.

Zato sam osigurala da se moduli otključavaju postupno, jedan po jedan, kako biste se pridržavali strukture tečaja i dobili maksimalnu korist iz svake lekcije. Na taj način, imat ćete priliku temeljito savladati svaki koncept prije nego što pređete na sljedeći.

Ograničavanje pristupa na jedan modul tjedno također ima dodatnu prednost - omogućuje vam da se posvetite svakom modulu, prakticirate naučeno i integrirate ga u svoj život prije nego što se upustite u sljedeći. To će vam pomoći da maksimalno iskoristite tečaj i postignete dublje razumijevanje i primjenu naučenog.

Dakle, pratite korake, otključavajte module kako napredujete i uživajte u procesu svog duhovnog razvoja. Na kraju tečaja, imat ćete bogato znanje i vještine koje možete primijeniti za cijeli život.

Hoćete li odgovarati na moja pitanja kada se upišem na tečaj?

Da, kao učiteljica, posvećujem pažnju svakom pojedinačnom pitanju koje postavite. Odgovaram na sva pitanja tri puta tjedno unutar privatne Facebook grupe - studentske zajednice, kojoj ćete dobiti pristup kada se pridružite tečaju.

Važno je napomenuti da sam ograničena u načinu komunikacije zbog obujma upita koje primam. Zbog toga je moj prioritet odgovarati na pitanja isključivo unutar Facebook grupe. Na taj način, možemo stvoriti zajednicu u kojoj svi studenti imaju pristup postavljanju pitanja, dijeljenju iskustava i učenju jedni od drugih.

Razumijem da postoje različiti načini komunikacije kao što su e-mailovi, direktne poruke, SMS-ovi i slično. Međutim, iz razloga efikasnosti i organizacije, molim vas da postavljate pitanja unutar Facebook grupe kako bih mogla pružiti pravovremene i detaljne odgovore na sva pitanja koja postavljate.

Vaša interakcija unutar Facebook grupe omogućit će vam da se povežete s drugim studentima, podijelite iskustva i dobijete podršku tijekom tečaja. Ova zajednica je posebno stvorena kako bi vam pružila podršku i poticaj na putu vašeg duhovnog razvoja.

Hvala na razumijevanju i radujem se vašem sudjelovanju u našoj Facebook grupi, gdje ću vam rado odgovoriti na sva pitanja koja imate.

Kako mogu pristupiti tečaju?

Nakon što uspješno obavite kupnju, dobit ćete ekskluzivni link za pristup tečaju i vaše osobne prijavne podatke. Ovaj tečaj pruža vam mogućnost neograničenog pristupa 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu - doživotno. Bez obzira jeste li kod kuće ili u pokretu, moći ćete pristupiti tečaju s bilo kojeg uređaja poput pametnog telefona, tableta, računala ili sličnih uređaja.

Vaša udobnost i fleksibilnost su nam važni, stoga smo osigurali da tečaj bude prilagođen vašem stilu života i dostupan vam kad god to želite. Bez ograničenja vremena ili mjesta, možete učiti i napredovati u vlastitom ritmu i u skladu s vašim obavezama.

Bilo da ste na putovanju, opuštate se kod kuće ili imate slobodno vrijeme tijekom radnog dana, tečaj će vam biti uvijek dostupan. Vaše učenje nije vezano uz jedan određeni uređaj - već se prilagođava vašim potrebama i preferencijama.

Radujem se što ću biti vaš vodič na ovom putovanju i što ćete imati mogućnost pristupa tečaju kad god vam to odgovara, kako biste mogli ostvariti svoje ciljeve i razviti svoje vještine bez ograničenja.

Postoji li program stipendiranja?

Nudim ograničen broj stipendija i djelomičnih stipendija za one koji se, iz različitih razloga, nalaze u financijskim poteškoćama. Razumijem koliko je važno pružiti podršku onima koji su spremni uložiti vrijeme i trud u svoje obrazovanje, unatoč financijskim izazovima koje mogu imati.

Iako ne mogu garantirati stipendiju za svaki zahtjev koji primim, svaki pojedinačni slučaj pažljivo razmatram. Ako se nalazite u poteškoćama, pozivam vas da pošaljete e-poštu na adresu info@yourangelfairy.com i podijelite svoje okolnosti te objasnite kako biste iskoristili znanje stečeno na tečaju.

Važno je da razumijem kako biste iskoristili obuku i kako bi vam ona bila korisna u vašem životu. Vaše ciljeve i planove nakon završetka tečaja želim razmotriti kako bih vam mogao pružiti priliku za financijsku podršku, ukoliko je to moguće.

Važno je naglasiti da je broj stipendija ograničen, no želim vas ohrabriti da podijelite svoju priču i ambicije sa mnom. Vjerujem u važnost pružanja prilika onima koji su spremni uložiti napor i zauzvrat donijeti pozitivne promjene u svoje živote.

Radujem se čitanju vaših prijava i nadam se da ću moći pružiti podršku onima kojima je najpotrebnija.

Mogu li se povezati s anđelima na osobnoj razini?

Svaki pojedinac ima jedinstvenog anđela čuvara i skupinu anđela i duhovnih vodiča koji su uz njih. Upravo na ovom tečaju imate priliku naučiti kako se dublje povezati s tim božanskim bićima na osobnoj razini.

Važno je shvatiti da svatko od nas ima moć i sposobnost uspostavljanja veze s anđelima. Kroz tečaj, bit ćete upućeni u tehnike i pristupe koji će vam pomoći da se uskladite s anđeoskim frekvencijama i otvorite se za svoju grupu anđela i duhovnih vodiča.

Ova prilika da se povežete s anđelima na osobnoj razini može vam donijeti dublje razumijevanje, podršku i vodstvo u vašem životu. Naučit ćete prepoznati znakove i simbole koje vam šalju anđeli, kao i razviti intuitivne sposobnosti koje će vam pomoći da ojačate tu vezu.

Ovaj tečaj vam pruža priliku da steknete alate i znanje potrebno za uspostavljanje osobne veze s anđelima. Slijedeći korake i prakticirajući tehnike koje ćete naučiti, možete postići dublju vezu s tim božanskim bićima i iskusiti njihovu podršku, vodstvo i ljubav na svojem duhovnom putovanju.

Spremni ste otvoriti vrata i dozvoliti anđelima da vas vode na putu osobnog povezivanja?

Tada vas pozivam da se pridružite ovom tečaju i krenete na put otkrivanja i ostvarenja svoje jedinstvene veze s anđelima.


Kako pitati svog anđela za vodstvo?

Preuzmite svoj besplatni PDF

Prijavite se na Newsletter kako biste primali redovite informacije o anđeoskim tečajevima i člancima i e-knjigama.

Napomena: Autor ovog tečaja ne snosi odgovornost za vaše postupke i način na koji primjenjujete informacije koje se nalaze u njemu. Niti jedan dio ovog tečaja ne predstavlja medicinski, psihološki ili bilo koji drugi oblik savjet. Autor pruža samo općenite informacije s ciljem pomoći vam da pronađete vlastiti put ka unapređenju emocionalnog i duhovnog blagostanja te da naučite neke tehnike iscjeljivanja.


Created with <3 © Conny Petö Đeneš 2024.